Diensten

We begeleiden ondernemers (salesteams) en zzp’s met de volgende stappen op het gebied van: acquisitie – effectief netwerken – uitstraling -planning – duidelijkheid – discipline – durf – doelen – doorpakken.

Netwerkbusinessdiners

Het is erg belangrijk dat je netwerk goed en efficiënt onderhoud. Je linkedIn contacten regelmatig benaderen – berichten etc. Heel belangrijk bij netwerken dat je je relaties ergens mee kan helpen. Als je iets doet voor een ander dan krijg je ook wat terug. Heel veel ondernemers vergeten hoe belangrijk het is om je relaties goed te onderhouden. Aandacht geven. Bijvoorbeeld als iemand jarig is. Weet je wel wanneer je klanten jarig zijn. Etc. Om meer uit je netwerk te halen organiseer ik sinds 2012 regelmatig Ondernemersdiners en workshops. Neem gerust eens een kijkje op de site van www.netwerkbusinessdiner.nl

Smartwall

Smartwall is een geweldig mooi bedrijf die voor bedrijven structuur en overzicht brengt bij hun vergaderingen. Met hun unieke borden die opmaat zijn gemaakt wordt het vergaderen vele malen leuker en effectiever. Het scheelt wel 40% tijd als je hiermee werkt. Wil je meer weten over deze aanpak gewoon ebven op de site van www.smartwall.nu kijken.

Workshops –  Salestrainingen.

Wij geven regelmatig workshops en salestrainingen voor salesteams.

Het intake gesprek is zeer belangrijk daar trekken we een paar uur voor uit. Door goed te luisteren naar de verschillende collega’s (leveranciers/klanten) maken wij een training geheel op maat.

Het 1 op 1 begeleiden hoort ook tot de mogelijkheden.

Tarief: €750,=  1 dagdeel incl. intakegesprek en voorbereiding bijeenkomst.

 

Frits Schiphorst (eigenaar)

Tennis en fiets graag in mijn vrije tijd.

30 jaar ervaring in de sales- marketing en het coachen van salesteams. Organisator en oprichter (sinds 2012) van NetwerkbusinessDiner. Auteur van het boek “MijnSuccesDag” Tips en tools over acquisitie en netwerken.

Samen met andere specialisten willen wij je graag helpen om je bedrijf nog succesvoller te maken.

Enthousiasme, Creativiteit en Discipline leiden tot een beter bedrijfsresultaat

Een goede balans tussen ontspanning en werken is essentieel voor de kwaliteit van leven. Enthousiasme en creativiteit krijg je terug voor het creëren van die goede balans.

Het verkopen van producten of diensten zou niet enkel moeten betekenen “geld verdienen aan anderen door je producten te verkopen” .

Mijn kijk op ´verkopen´ gaat over het luisteren en meedenken met de ondernemer zodat zowel de verkoper als ondernemer er beter van wordt, en er een duurzame relatie kan ontstaan tussen verkoper en klant. 

Nieuws

Mooie opdrachtgevers.

Erg leuk om voor een aantal mooie bedrijven te hebben gewerkt en nog mag werken. KemkerICT is een jong dynamisch bedrijf die wil groeien. Daar heb ik het salesteam aangestuurd. Met Linkpay zijn we bezig om dit mooie concept uit te rollen in Nederland. Remaz Arbodienst...

Lees meer

KemkerICT

Bij Kemker ICT Groep helpen we je graag naar de volgende stap, dit noemen we ICT met een glimlach. Speciaal voor jou maken we ICT slim, veilig en betaalbaar. In de Cloud werken? Lokale servers onderbrengen bij ons in beheer? Geen enkel probleem, wij zijn een...

Lees meer

Workshop

Teste    03 november 2020 – Dit is een testbericht om te laten zien hoe je een bericht aanmaakt en publiceert.

Lees meer

Nieuwe website Chaaf

16 oktober 2020 – Chaaf timmert gestaag aan de weg. Een nieuwe website is vanzelfsprekend. Ik ben trots op het resultaat dat ik samen met Pologo-Design heb weten neer te zetten. Wij vinden het fijn om dit feit de wereld in te gooien. We willen namelijk ook laten weten...

Lees meer

Offerte aanvraag

Vraag een offerte en/of oriënterend gesprek aan en ontvang gratis mijn E-book "Mijn succesdag"

You have Successfully Subscribed!

%d bloggers liken dit: