Diensten

We begeleiden ondernemers (salesteams) en zzp’s met de volgende stappen op het gebied van: acquisitie – effectief netwerken – uitstraling -planning – duidelijkheid – discipline – durf – doelen – doorpakken.

Netwerkbusinessdiners

Het is erg belangrijk dat je netwerk goed en efficiënt onderhoud. Je linkedIn contacten regelmatig benaderen – berichten etc. Heel belangrijk bij netwerken dat je je relaties ergens mee kan helpen. Als je iets doet voor een ander dan krijg je ook wat terug. Heel veel ondernemers vergeten hoe belangrijk het is om je relaties goed te onderhouden. Aandacht geven. Bijvoorbeeld als iemand jarig is. Weet je wel wanneer je klanten jarig zijn. Etc. Om meer uit je netwerk te halen organiseer ik sinds 2012 regelmatig Ondernemersdiners en workshops. Neem gerust eens een kijkje op de site van www.netwerkbusinessdiner.nl

Smartwall

Smartwall is een geweldig mooi bedrijf die voor bedrijven structuur en overzicht brengt bij hun vergaderingen. Met hun unieke borden die opmaat zijn gemaakt wordt het vergaderen vele malen leuker en effectiever. Het scheelt wel 40% tijd als je hiermee werkt. Wil je meer weten over deze aanpak gewoon ebven op de site van www.smartwall.nu kijken.

Workshops –  Salestrainingen.

Wij geven regelmatig workshops en salestrainingen voor salesteams.

Het intake gesprek is zeer belangrijk daar trekken we een paar uur voor uit. Door goed te luisteren naar de verschillende collega’s (leveranciers/klanten) maken wij een training geheel op maat.

Het 1 op 1 begeleiden hoort ook tot de mogelijkheden.

Tarief: €750,=  1 dagdeel incl. intakegesprek en voorbereiding bijeenkomst.

 

Frits Schiphorst (eigenaar)

Tennis en fiets graag in mijn vrije tijd.

30 jaar ervaring in de sales- marketing en het coachen van salesteams. Organisator en oprichter (sinds 2012) van NetwerkbusinessDiner. Auteur van het boek “MijnSuccesDag” Tips en tools over acquisitie en netwerken.

Samen met andere specialisten willen wij je graag helpen om je bedrijf nog succesvoller te maken.

Enthousiasme, Creativiteit en Discipline leiden tot een beter bedrijfsresultaat

Een goede balans tussen ontspanning en werken is essentieel voor de kwaliteit van leven. Enthousiasme en creativiteit krijg je terug voor het creëren van die goede balans.

Het verkopen van producten of diensten zou niet enkel moeten betekenen “geld verdienen aan anderen door je producten te verkopen” .

Mijn kijk op ´verkopen´ gaat over het luisteren en meedenken met de ondernemer zodat zowel de verkoper als ondernemer er beter van wordt, en er een duurzame relatie kan ontstaan tussen verkoper en klant. 

Nieuws

’t Stadhuys

't Stadhuys heeft ons gevraagd om te kijken of de collega's onderling effectiefer kunnen samenwerken. Door betere taken te omschrijven en van elkaar weten wie er verantwoordelijk is het voor iedereen duidelijk wie wat doet. En meer structuur. Tevens gaan we kijken hoe...

Lees meer

Netwerk Business Diner

Van NetwerkBusinessDiner ben ik de eigenaar - de bedenker  - de organisator - de tafelheer. Elke maand organiseren we unieke bijzondere diners.  Unieke thema-avonden  Diners voor bedrijven (teambuilding – werven van nieuwe klanten) Kunst van het Ondernemen waar we...

Lees meer

De Upcycle Studio

We begeleiden De Up Cycle Studio met hun structuur - uitstraling (website - social media) - en acquisitie (andere maniuer van netwerken). Door te kijken met de bril van de klant laten we onze opdrachtgever zien hoe het effectiever kan.

Lees meer

Open Doors Academy

Voor Open Doors Academy  zijn we bezig om de sales en marketing beter te structureren. Tevens doe ik voor hun de acquisitie. OpenDoorsAcademy is een zeer goed trainings bureau voor ondernemers. Effectiever verkoopgesprek  - Verhalen blijven langer bij dan 1 minuut...

Lees meer

Offerte aanvraag

Vraag een offerte en/of oriënterend gesprek aan en ontvang gratis mijn E-book "Mijn succesdag"

You have Successfully Subscribed!